Dårligt indeklima = ringe koncentration

Vi tilbringer mere end 8 timer 5 dage om ugen på arbejde. Mange af de timer foregår på et kontor eller i mødelokaler og i rigtig mange af disse lokaler er der dårlig luftkvalitet. Dette skyldes et for lavt luftskifte, hvilket resulterer i bl.a. forhøjet CO2-niveau, for høj relativ luftfugtighed og for mange VOC’er. Kontorerne er ofte små lokaler med dårlig eller helt manglende ventilation.

Dårligt indeklima på et kontor kan give gener som:

  • Manglende koncentration
  • Træthed og hovedpine
  • Lav effektivitet
  • Dårligt arbejdsmiljø

Ved at sørge for at have det rigtige luftskifte i kontorer og mødelokaler bliver komforten og arbejdsmiljøet meget bedre, selv ved længere ophold.

LUNOS Nexxt er et decentralt (stand-alone) anlæg der kan monteres direkte på ydervæggene. Kan enten indbygges eller sidde på indervæggen, det eneste der kræves er strøm og et Ø160mm hul.                        

Fordele ved Nexxt

  1. Varmegenvending op til 80%
  2. Rigtigt krydsvekselanlæg
  3. Op til 110m3 pr/time
  4. Nem og enkel montage           

Hos AAB-Silkeborg blev der monteret et Nexxt anlæg, fordi de havde udfordringer med dårligt indeklima. Opgaven tog under 5 timer.

Allan Oldenburg, Driftleder i AAB-Silkeborg, siger:

”Efter vi har fået monteret Nexxt ventilation på vores kontor har vi ikke længere problemer med dårlig luftkvalitet og vi kan se på efterfølgende målinger at både Co2-niveauet og VOC (afgasning fra møbler/tæpper/maling) er faldet drastisk!”

Har I udfordringer med indeklimaet?

Hvis I har et kontor eller mødelokale hvor der er udfordringer med indeklimaet eller I bare gerne vil have god effektivitet under de lange møder, så kommer vi gerne forbi og tager en snak om ventilation og indeklima. Se mere på Www. Kliima.dk

– Bjarke Bakkegaard – Kliima ApS.

Scroll to Top